Sunday, January 3, 2010

Salam Tahun Baru 2010

Masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat tahun baru buat semua.Mesti ramai yang memasang azam baru dan membuak2 semangat untuk berubah dan memperbaiki diri.. semoga terus istiqamah hingga hujung tahun yer..:D

nak berubah mmg mudah, tapi nak istiqamah tu yang susah kan.azam saya yang lepas2 ada yang tercapai dan ada jugak yang terkubur separuh tahun..huhu.

antara azam saya tahun ni nak terus istiqamah update blog (boleh ke jadi azam ni??)hehehe. ttg sikap sure kita nak jadi lebih baik kan..tapi nak ubah sikap ni la yang paling susah! banyak je cobaan dan dugaan..cabaran untuk diri sendiri yang sentiasa kalah dengan dugaan syaitan..setiap tahun saya berazam untuk jadi cikgu yang best, cikgu yang rajin, tak nak tangguh keje..elakkan bawa balik keje kat umah dan macam2 lagi azam seorang pekerja terhadap tugasnya... tahun ni sambung lagi azam ni dan baiki kelemahan yang ada...hope lebih baik dari 2009.

tahun 2010 bertambah lagi azam saya sbb tahun ni dah jadi isteri....semoga dapat jadi isteri yang tip top untuk my beloved hubby!

dan azam yang paling kuat dalam diri saya bagi tahun 2010 adalah nak berjimat dan kumpul duit banyak2! huhu..2011 nak deko deko deko... :D

No comments: